Això no rutlla!

27 de novembre 2008

Tot esperant que la bateria estigui apunt, he trobat el “manual de empleo” del cotxe i he anat directament a un apartat que m’ha cridat molt l’atenció. Aquí us l’adjunto:

INCIDENTES: PUESTA EN MARCHA CON LA MANIVELA

La manivela está colocada en el tablero del salpicadero por interior del habitáculo motor. Para utilizarla, abra el capot e introdúzcala en el orificio del eje de la polea del ventilador hasta que enganche completamente.
No olvide de echar antes el freno de mano y colocar la palanca de velocidades en punto muerto.

Espectacular! D’aquesta manera segur que l’engego, això no pot fallar! Vaig corrents cap al garatge, obro el capó i... no hi ha la maneta! No m’ho crec! No pot ser que a aquest cotxe li faltin tantes coses! Desisteixo! Esperaré a tenir llesta la bateria!

Han passat ja més de 12 hores de carga i l’indicador del carregador no “ha tendit a zero”... al contrari, l’intensitat augmenta. I cada cop més! La bateria s’ha començat a escalfar i sembla que s’hagi inflat una mica. Val més donar-la com a morta...

Al lloc on ara està aparcat el cotxe fa molt fred i no hi ha llum. Ara més que mai s’ha de portar cap a casa. La solució: remolcar-lo.

He fet unes trucades aquesta tarda i he aconseguit que l’Elsa i el Jordi em vinguin a ajudar. Es fosc i tal i com he dit abans, no hi ha llum. Abans d’arrossegar-lo fins a casa, decidim fer una segona prova. Mig a les fosques intentem fer un pont per engegar-lo, però no hi ha manera. Sembla que li falta poc, però res.

Desistim de ponts i anem per feina. Si ell sol no vol pujar fins a casa, li obligarem nosaltres. Traiem el fre de mà. Sembla que novament es resisteix a moure’s. Esta ben clavat! No és mou ni endavant ni endarrere. No hi ha cap marxa posada, el fre no està apretat... com és que no es mou?

Novament, això no rutlla!

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Has probat de tirar-li 6 amb U a les rodes a veure si li treus el rovell?????? Jordi

Si vols faig venir el Fallou que aquest té una força de 10; avui ha despenjat la pissarra de la classe!!! Elsa