Bloquejat

01 de desembre 2008

Desprès de l’intent fracassat d’arrossegar-lo fins a casa, avui he anat a intentar desbloquejar les rodes.

He buscat per internet, i a molts llocs comenten que se’ls hi ha bloquejat els frens desprès de tenir el fre de mà posat durant molt de temps. Suposo que en el meu cas haurà passat el mateix!

Amb quatre fustes i un gat que he trobat per casa, l’he començat a aixecar. Feia por de que un cop aixecat caigués, ja que el terra no és pla i per que la roda no toqui al terra s’ha de posar el cotxe molt amunt.

S’ha de vigilar a l’hora de aixecar-lo. Ho dic per si mai ho heu de fer! Busqueu un lloc sòlid del xassís perquè sinó, notareu com la carrosseria es va deformant. Tot i haver tingut en compte de vigilar que no es deformés res, la planxa del lateral i el sostre s’ha desplaçat cap al costat contrari del gat. Ara les portes no se’m obren... espero que un cop abaixat, tot es posi al seu lloc!

Un cop ha estat ben apuntalat, ja li he pogut treure la roda. Déu n’hi do el que ha costat! Durant aquest anys el rovell ha fet molta feina!

Al treure la roda, m’esperava trobar el tambor amb els frens, però no ha sigut així. Només hi ha la suspensió i les barres de transmissió.

On deuen ser els frens?

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvolgut Abel,

et convidem a afegir el teu bloc a l'Anoiasfera (http://www.anoiadiari.cat/anoiasfera) que impulsem des d'anoiadiari·cat.

Es va posar en marxa l'1 d'octubre i ja compta amb una cinquantena de blocs llistats. Cada cop que els blocaires escriuen un nou post, aquest surt a la portada del diari, donant-li així un pèl més de publicitat i de visites.

Si vols sumar-hi el teu, pots fer-ho des d'ací: http://www.anoiadiari.cat/enviar-bloc. Així mateix, també hi pots incloure un widget que ajudarà a donar més difusió a la comunitat de blocaires de l'Anoia: http://www.anoiadiari.cat/enllaca-ns

Moltes gràcies per la seva atenció.

anoiadiari·cat