el meu 2cv: història d'una restauració...

21 de novembre 2008

Benvinguts al bloc!

Quines utilitats pot tenir un cotxe que ha estat anys i anys tancat en un garatge? A primera vista ben poques, però d'aquí a un temps, de ben segur que moltes!

En aquest bloc, veurem l'evolució d'un cotxe que ha estat des del 1999 sense funcionar.

No és un cotxe qualsevol. Aquest, és un cotxe diferent... un Citroën 2cv! No és el mític 2cv de tota la vida, sinó que es tracta del 2cv AKS-400 (el model furgoneta). Potser a l'actualitat no te cap valor, o potser ara no es gaire maco, però s'intentarà rentar-li cara i deixar-lo ben diferent de tal i com es troba.

Desprès de tant temps sense funcionar, ens podem trobar amb una gran quantitat de problemes... des de que no s'engegui fins a que no es puguin arreglar els papers. En aquest espai els intentarem recollir tots, i esperem que al cap d'un temps puguem disfrutar d'un cotxe totalment renovat!

Així dons, s'intentarà donar-li una segona oportunitat i si el procés va malament, no hi haurà cap més remei que el desballestament...

Un cop més, benvinguts al bloc. Espero que pugueu gaudir d'aquest espai i que dia a dia aneu seguint aquest procés de restauració, així com també, pugueu comentar les vostres impressions i curiositats.